Obyvatelia Uble sa po minulotýždňových záplavách obávajú silného sneženia

29.01.2007 Snina

Ubľa/Snina 29. januára (TASR) - Husté sneženie, ktoré zasiahlo obce Ubľa v Sninskom okrese v nedeľu popoludní a pretrvávalo aj počas pondelkových doobedňajší...
Ubľa/Snina 29. januára (TASR) - Husté sneženie, ktoré zasiahlo obce Ubľa v Sninskom okrese v nedeľu popoludní a pretrvávalo aj počas pondelkových doobedňajších hodín vyvoláva u vyše 860 obyvateľov obce strach.

\"Ešte sme sa nestihli spamätať z minulotýždňových povodní, tak nečudo, že ľudia sa obávajú, čo prinesie výdatná snehová nádielka, \" uviedla dnes pre TASR starostka obce Nadežda Sirková. Dodala, že od rána čistí 40 pracovníkov v rámci aktivačných služieb chodníky a miestne komunikácie. \"Záplavy, pod ktoré sa podpísal tunajší potok Ublianka, spôsobili najväčšie škody práve na týchto komunikáciách, \" doplnila starostka. Dodala, že škody na poškodených cestách odhaduje na vyše 1,5 milióna korún. Vyliata voda z potoka zaplavila okrem záhrad a ornej pôdy aj 4 pivničné priestory a 28 studní. Tie za asistencie hasičov vyčistili ešte v závere uplynulého týždňa.
 

Vyberte región